top of page

NOTÍCIES

NOVES COL·LABORACIONS
Projecte Mut col·labora a dues de les novetats discogràfiques del 2016: han participat al nou disc d'en Toni Xuclà 'De Poetes Cançonetes' amb la 'Cançó del remugaire', i també a la cançó 'París' de Jordi Ninus, tema que dona nom al disc.

 

NOMINATS A 'MILLOR GIRA PER SALES DE CATALUNYA' PELS

'PREMIS ARC 2015'
Projecte Mut és, juntament amb Mishima, Itaca Band i Xarim Aresté, un dels nominats als Premis ARC 2015 en la categoría 'Millor Gira per Sales de Catalunya'. Aquest guardó és un dels més prestigiosos del país, otorgat per l'associació de mànagers, representants i promotors de Catalunya, el que comporta el reconeixement del sector més especialitzat.
 
'JUNTS', LA NOVA CANÇÓ DE L'ESTIU DE TV3 I CATALUNYA RÀDIO
Projecte Mut són els encarregats aquest any de posar la banda sonora a la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Amb la cançó 'Junts', inèdita i composada especialment per a la ocasió, la banda fa gala de la seva vertents més alegre i festiva.
Pots aconseguir-la en format digital aquí.
 
23 POESIES D'ABRIL: EL REGAL DE PROJECTE MUT PER SANT JORDI
La banda va publicar una recopilació de les 23 poesies que han musicat fins a dia d'avui durant tota la seva discografia, i ho van fer de manera gratuïta a través de descàrrega directa. Més de 1.200 persones s'ho van descarregar durant el passat Sant Jordi.
 
PROJECTE MUT AL CANET ROCK 2015
Projecte Mut és, juntament amb Els Catarres i La Pegatina, un dels 3 primers artistes anunciats per a la segona edició del multitudinari festival de Canet de Mar.
 
'SOLD OUT' A BARCELONA
La presentació en directe de 'idò' a Barcelona fou un èxit total, esgotant totes les entrades i amb gent que es va quedar sense poder entrar per haver completat l'aforament de la Sala Moragues del Centre Cultural El Born.
 
FINALISTES ALS 'PREMIS ENDERROCK' I 'DISC CATALÀ DE L'ANY'

Projecte Mut ja és finalista a dos dels premis musicals més prestigiosos de la música feta en català. Són nominats a 3 categories dels Premis Enderrock (Millor Grup, Millor Disc Pop-Rock i Millor Portada).

També són un dels 10 aspirants al guardò de Millor Disc Català de l'Any per RNE4.

bottom of page